Slotenmaker Vorden
Buitengesloten in Vorden of omgeving

Buitengesloten zijn kan iedereen overkomen. De deur valt al achter u dicht en u hebt uw sleutels nog binnen liggen of de sleutels zitten nog aan de binnenkant van het slot. Voordat u het weet bent u buitengesloten uit uw eigen woning of bedrijfspand. Dit kan best wel wat stress veroorzaken aangezien u uw huis niet meer binnen kan. Er zijn gelukkig een een aantal technieken die u kunt toepassen om dit probleem op te lossen.

Zelf oplossing zoeken tegen buitengesloten zijn

Het handigst is natuurlijk als u iemand in de buurt hebt wonen die een reservesleutel heeft. Als dit niet het geval is, dan kunt u proberen zelf een oplossing te zoeken om uw deur te openen maar wij weten uit ervaring dat dit niet altijd even slim is. De kans is namelijk groot dat u het slot of zelfs uw deur beschadigd. In dat geval zult u achteraf het één en ander moeten vervangen. Daarnaast is het slagingspercentage dat u het slot ook daadwerkelijk zonder sleutel open krijgt zeer klein.

Schadevrij openen van uw deur

Het kan zomaar gebeuren dat u uw sleutel bent vergeten na het verlaten van de woning, of dat u aan de binnenzijde van een slot een sleutel hebt laten zitten. Wij kunnen uw deur dan in de meeste gevallen schadevrij openen. Wilt u uw deur veilig en schadevrij laten openmaken door een betrouwbare slotenmaker in Deventer. Dan kunt u altijd bij ons van Versluis Sleutelservice “voorheen Havekes Deventer” terecht. Wij zorgen ervoor dat u snel en veilig u woning of pand binnenkomt. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgen wij elk slot binnen een mum van tijd open. Onze slotenmakers beschikken over het juiste gereedschap om de deur zo soepel mogelijk en in de meeste gevallen zonder schade te openen, Wij laten alles weer in perfecte staat achter.

Buitengesloten? Bel Versluis Sleutelservice, de Slotenmaker Vorden.

 

24 UUR PER DAG BEREIKBAAR!

bij spoedgevallen staan wij vrijwel direct klaar om u verder te helpen ongeacht het tijdstip bij al uw verschillende soorten slotenmaker werkzaamheden!

Tarieven

Inclusief voorrijkosten & 1 uur arbeidsloon


Wij rekenen altijd 1x voorrijkosten & 1x Arbeidsloon.
Betaling kan contant of per pin.Reiskosten

Wij berekenen binnen ons werkgebied standaard € 15,- voorrijkosten, (straal van 20 k/m vanaf onze winkel) .
Buiten ons werkgebied zijn de reiskosten € 0,30 per extra gereden kilometer (heen en terug).

Doe altijd ramen dicht, lichtje aan,deur op slot!

Ook als je maar heel even weg gaat.


Maak het inbrekers niet te makkelijk!