Inbraakbeveiliging

Tegenwoordig zijn er talloze inbraakmethodes die dieven gebruiken om uw woning binnen te dringen. Een goede inbraakpreventie is dan ook noodzakelijk. Versluis is expert op het gebied van inbraakpreventie en kan u dan ook effectief advies op maat geven. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken.

Inbraakpreventie

Door de toenemende inbraakmethodes is het belangrijk dat ook inbraakpreventie bij de tijd blijft. Zo is kerntrekken een veelvoorkomende methode waarbij inbrekers een geharde schroef in het slot draaien. Inbrekers trekken vervolgens aan de hand van deze schroef de gehele cilinder uit het slot. Door gebruik te maken van veiligheidsbeslag op jouw hang- en sluitwerk zoals kerntrekbeveiliging wordt deze populaire inbraakmethode tegengehouden.

Een andere manier om uw woning te beschermen tegen inbrekers zijn anti inbraak strips. Deze bestaan uit twee afzonderlijke delen die op de deur en op het kozijn worden bevestigd. Bij het sluiten van de deur worden deze delen in elkaar geschoven, waardoor de kier tussen de deur en het kozijn niet langer bereikbaar is. De deur kan daardoor niet meer worden geforceerd en het proberen te openen van de sluiting door het zogenaamde flipperen is niet langer mogelijk. Ook zo houd u ongewenste bezoekers buiten de deur.

Veiligheidstips

Inbraken zijn altijd enorm vervelend. Niet alleen kun je dierbare en kostbare spullen verliezen, ook je gevoel van veiligheid kan enorm aangetast worden. Echter zijn er meerdere preventieve stappen die zelf genomen kunnen worden tegen inbraak. Dit zijn onze 4 tips:

Tip 1 – Afwezig? Zorg ervoor dat dit niet zo lijkt

Ben jij een langere tijd van huis? Zorg er dan voor dat het wel degelijk lijkt alsof er iemand in huis is. Vraag een vertrouwde buurman om enkele keren per week jouw brievenbus te legen. Ook kun je in verschillende ruimtes in huis plekken creëren die er geleefd uitzien. Ten slotte is het verstandig meerdere lampen aan een automatische schakelaar te koppelen.

Tip 2 – Installeer gerenommeerde deursloten

Goedkope deursloten zijn voor veel inbrekers geen uitdaging. Kwalitatieve sloten met stevig en duurzaam bouwbeslag kunnen jouw huis effectief beschermen. Een investering die het wat ons betreft altijd waard is!

Tip 3 – Zet je vakantie niet direct op social media

Een populaire manier van geschikte inbreekwoningen zoeken is het onderzoeken welke dorpsbewoners op vakantie zijn. Laat nooit op openbare social media accounts zien dat je een langere tijd weg bent. Wil je dit toch echt doen? Doe dat dan altijd achteraf of plaats het enkel op een privé account met volgers die je vertrouwd.

Tip 4 – Sluit de voordeur áltijd af

Draai altijd de deur dicht. Altijd. Hengelen is een populaire inbraakmethode waarbij inbrekers via een kapot raam of brievenbus via een kleerhaak jouw klink van binnen uit openen. Door altijd af te sluiten kun je dit voorkomen. Vergeet ook niet de sleutel altijd uit het slot te halen, hengelaars kunnen namelijk via dezelfde methode jouw sleutel door de brievenbus naar buiten halen.

Goede inbraakbescherming

Als bekwaamde slotenmakers beschikken wij over de kennis en ervaring om u op maat over een kwalitatieve inbraakbeveiliging te adviseren en hier passende maatregelen voor te treffen. Wij maken graag een rondje om en door uw huis of bedrijfsruimte om te kunnen beoordelen hoe veilig of onveilig uw pand is. De eventuele zwakke plekken in uw beveiliging werken wij weg met eersteklas hang- en sluitwerk en inbraakwerend glas.

Woont u in de omgeving van Deventer en zoekt u een betrouwbare en voordelige slotenmaker die uw inbraakbeveiliging in orde kan maken? Bel ons op of vraag om meer informatie via onze contactpagina. Dankzij onze 24-uurs service staan wij altijd voor u klaar!