Hang- en sluitwerk

Wanneer is uw slot aan vervanging toe? Hang- en sluitwerk dient ten alle tijden soepel te openen en te sluiten. Wanneer dit niet meer geval is kan het zo zijn dat het slot verouderd is, en uw woning inbraakgevoelig is. Wij adviseren verouderde sloten altijd te vervangen door kwalitatieve varianten met politiekeurmerk. Tevens wanneer u verhuist bent, of u een van uw sleutels verloren bent kan het vervangen van hang- en sluitwerk bijdragen aan een veilig huis. Het tijdig vervangen van verouderde sloten draagt dus bij aan uw inbraakpreventie. Versluis Sleutelservice werkt veelal met cilindersloten. Hierin zijn veel verschillende varianten die elk een andere toepassing hebben. Wij adviseren graag vrijblijvend naar een passende oplossing voor uw specifieke situatie. Hieronder staan enkele noemenswaardige cilindersloten.

Kwalitatief sluitwerk

De meerpuntssluiting is op het moment een van de veiligste en tevens betaalbaarste sloten. Deze sluiting telt 3 tot 5 sluitpinnen die deuren of ramen over de gehele lengte sluiten. Hierdoor is het binnendringen in uw woning door het open wrikken van deuren en ramen nauwelijks meer mogelijk. Alle sluitpinnen zijn te bedienen door een enkele sleutel. Dit is ook tevens de enige zwakke plek van een meerpuntssluiting, aangezien inbrekers enkel dit enige slot hoeven te forceren. Hierdoor raden wij altijd aan een meerpuntssluiting te combineren met kerntrekbeveiliging.

Goede bescherming

Wanneer uw deur niet geschikt is voor een slot met meerpuntssluiting raden wij aan naast een goed veiligheidsslot altijd een of meerdere bijzetsloten te plaatsen. Deze sloten dienen als extra beveiliging en kunnen op of in de deur geplaatst worden. Het plaatsen van een bijzetslot kan een effectieve en betaalbare optie zijn om je veiligheid snel te vergroten. Het zijn dan ook de meest geplaatste sloten in Nederland.