Noodreparatie

Ook bij onverwachtse verrassingen, zoals een inbraak, staat Versluis Slotenmaker Deventer 7 dagen in de week 24 uur per dag voor u klaar. Wij zijn gemiddeld binnen 30 minuten op locatie aanwezig om schade te repareren of sloten te vervangen.

Noodafsluiting

Inbrekers treden uw woning zelden voorzichtig toe. Het komt veel voor dat er grote schade achterblijft. Alhoewel onze slotenmaker meestal uw slot binnen 30 minuten geopend hebt, kan grote schade niet altijd direct gerepareerd worden. Wanneer dit het geval is plaatsen wij een noodafsluiting. Hierdoor is uw woning beschermt tot dat de complexe schade gerepareerd wordt. Een noodafsluiting verzekerd dat u zo snel mogelijk met een veilig gevoel naar huis kunt. Wij kunnen meestal de dag erna de resterende schade repareren.

Snel op locatie

Wij zijn voor noodreparaties in en rondom Deventer altijd binnen 30 minuten op locatie. Hierdoor is uw probleem altijd zo snel mogelijk opgelost. Bekijk meer informatie over ons werkgebied.

Inbraakpreventieadvies

Veel woningen waarbij is ingebroken zijn in de eerste maand na de inbraak opnieuw slachtoffer. Inbrekers zijn bekend met de indeling van jouw woning en weten welke sloten jij gebruikt. Correcte inbraakpreventie stappen na een eerste inbraak zijn dus heel belangrijk. Onze slotenmakers zijn altijd beschikbaar voor effectief inbraakpreventieadvies.