Sloten openen

Bent u buitengesloten? Vervelend! Gelukkig staan de slotenmakers van Versluis Sleutelservice 24/7 voor u klaar. Wij komen zo snel en schadevrij mogelijk uw woning weer in. Ook wanneer uw sleutel is afgebroken of kwijtgeraakt weten onze slotenmakers uw slot te openen en eventueel direct te vervangen door een kwalitatief alternatief. Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken.

Hoe lang duurt het voordat de deur weer open is?

Ook wanneer u buitengesloten bent zijn onze slotenmakers binnen 30 minuten op locatie. Hier openen ze uw slot vaak binnen een half uur. In veruit de meeste gevallen gebeurt dit schadevrij. Dit komt mede door onze ervaring en kwalitatieve apparatuur. Hierdoor bespaart u bijkomende reparatiekosten bovenop een toch al vervelende situatie.

Sleutel verloren

Is uw sleutel verloren? Dan kan het vaak zo zijn dat hij in handen is gekomen van potentiƫle indringers. Wij adviseren altijd uw slot te vervangen wanneer een sleutel verloren is. Is uw sleutel in bezit van iemand die op korte termijn kwaadschiks uw woning wilt betreden? Maak dan gebruik van onze spoedservice.