Interesse in nieuwe cilinders? Wellicht is een sluitplan uw oplossing!

Met een sleutelplan maak jij zelf de verdeling in sleutels. Je geeft aan welke sleutel tot welke ruimte toegang mag verlenen. Een sluitplan is erg geschikt voor kantoorpanden, hotels, bungalowparken of woningen.

Wil jij je cilinderslot vervangen?

Is het tijd om je cilindersloten te vervangen en ben je aan het oriënteren wat je precies wilt hebben? Je hebt al naar gelijksluitende cilinders gekeken, maar dit is niet wat je wilt. Je vraagt je af of het mogelijk is om ook een verdeling te hebben in de sleutels. De een past wel op de meterkast en de ander niet. Is dit mogelijk?

Dé oplossing: een sleutelplan

Natuurlijk is dit mogelijk! Wat je wilt hebben, heet een sluitplan. Wat is dit dan precies? Een sluitplan is een sluitsysteem waarbij er per sleutel wordt aangegeven op welke deur deze moet passen. Ideaal voor kantoorpanden, bungalowparken, bed&breakfasts en ook voor woningen!

Hoe maak je een sluitplan?

Om te beginnen met een sluitplan heb je een goed overzicht nodig van alle deuren van het pand wat je wilt beveiligen en ook de personen die toegang krijgen tot dit pand. Zo kun je per deur bepalen wie er wel of geen toegang krijgt.

Wat zijn de kosten van een sluitplan?

De kosten voor een sleutel-/sluitplan zijn per situatie afhankelijk. Ieder sluitplan is anders en zo ook de kosten. Per onderdeel worden de prijzen uitgerekend om zo op een totaal kostenplaatje te komen.