Sleutelservice voor VVE’s | Slotenmaker | Slotenservice

Uiteraard biedt ons bedrijf — Versluis Sleutelservice — ook diensten zoals een onderhoudsplan toegangscontrole & veiligheid voor Verenigingen van Eigenaren (VVE).

Veiligheid, Sleutel, Sloten & VVE beheer:

In sommige gevallen gaan wij tevens onderhoudscontracten aan met een VVE. Reden daarvoor is met name de continuiteit van werkzaamheden. Vooral belangrijk waar meer bewoners gebruikmaken van gemeenschappelijke voordeuren, bergingen etc.

Ten tweede zijn betalingsvoorwaarden bij Verenigingen van Eigenaren soms net een beetje anders. Er moeten eerst offertes worden aangevraagd. Er wordt pas tot betaling overgegaan na goedkeuring door een penningmeester. Tevens is de tenaamstelling van facturen weer net iets anders dan bij particulieren. Zelfs als een opdracht verstrekt wordt en begeleid door een particuliere bewoner of gebruiker.

Moet uw VvE weleens een gecertificeerde sleutel laten namaken?

Dan heeft Versluis goed nieuws: dankzij onze nieuwe website is een nieuwe gecertificeerde sleutel sneller geregeld.

Voordeel van gecertificeerde sloten

Bij Versluis zien we dat steeds meer VvE’s gebruik willen maken van gecertificeerde cilinders. Het grote voordeel daarvan is dat de bijbehorende sleutels nooit zonder toestemming van de eigenaar kunnen worden gekopieerd. Het zijn namelijk bijzondere sleutels die alleen de producent van de gecertificeerde cilinders in huis heeft. Daarom kunt u gecertificeerde sleutels niet gewoon laten kopiëren bij de lokale sleutelboer. Die moet met het sleutelcertificaat de speciale gecertificeerde sleutel aanvragen bij Versluis. Met gecertificeerde sloten krijgt u als VvE dus grip op hoeveel sleutels in omloop zijn en kunt u precies bijhouden wie welke sleutel(s) heeft.

Gecertificeerde sleutels bestellen

Heeft u een gecertificeerde sleutel nodig? Dan zorgt Versluis dat die sleutel gemaakt wordt. Uw Vve geeft de bestelling door aan Versluis en zij zorgen dat de sleutel klaar ligt in de winkel, Betaling gaat in overleg met de betreffende Vve, in sommige gevallen kunt u de sleutel zo meenemen en kiest de Vve ervoor dat de factuur naar hun gaat.

Deskundig en 24/7 beschikbaar

Versluis verzorgt sinds kort ook 24-uurs storingsdienst . Dankzij hun netwerk van monteurs die 24 uur per dag beschikbaar zijn, hoeft u nooit lang voor een gesloten deur te wachten. Bijvoorbeeld omdat de sleutel is afgebroken of de sleutel aan de binnenkant van de deur zit. Bovendien koppelen we u graag aan hun uitgebreide kennis over toegangssystemen in alle vormen en maten. Dus overweegt uw VvE een nieuw sluitsysteem met bijvoorbeeld gecertificeerde cilinders of geautomatiseerde sloten?

Wij komen dan graag vrijblijvend in contact met uw Vve beheerder om de mogelijkheden te bespreken.

Slotenservice voor Makelaars & Woningbeheerders

Versluis staat garant voor kwaliteitsservice t.b.v. makelaars, assuradeuren, hypothekers, taxateurs en woningbeheerders. Slotenmakers bieden een onmisbare service wanneer woningen worden bezocht, getaxeerd en verkocht. Na inbraak, schade, taxatie etc. is het vaak noodzakelijk sleutels uit te geven, sloten te controleren en/of cilinders te vervangen. In deze branches raken sleutels vaak kwijt. Ook worden sleutels dikwijls verwisseld waardoor klanten een bezichtiging of taxatie niet mogelijk is.

In de hectische wereld van moderne vastgoed / woningbeheer is tijd heel belangrijk. Klanten willen niet wachten. Taxateurs hebben haast. Assuradeuren willen graag rapporten opstellen en wegwezen. Rondhangen en wachten op sleutels, of een afspraak verplaatsen omdat een slot het niet doet, kan ongewenste gevolgen hebben. Vertraging kost geld. Mede daarom maken deurwaarders en incassobureaus, woningbeheerders, makelaars en hypotheek adviseurs graag gebruik van een betrouwbare Slotenmaker service. Een slotenservice dat flexibel inzetbaar is en netjes op tijd komt opdagen.

Toegangscontrole & veiligheid Ouderen & Gehandicapten

In ons werk komen we regelmatig in contact met ouderen en gehandicapten. Of het nu mensen betreft die onder begeleiding wonen of nog zelfstandig zijn, toegangscontrole en veiligheid blijven gevoelige zaken:

• Sleutels raken kwijt

• Worden door verzorgers meegenomen

• Familie of verzorgers verliezen overzicht wie er allemaal sleutels hebben

• Bewoners raken binnen of buitengesloten

• Bewoners zijn bang voor diefstal of ongewenst bezoek

• Bewoners hebben moeite met deur openen

• Verzorgers en hulpdiensten hebben toegang nodig tot woningen