Versluis Sleutelservice

Met een assortiment van ruim 7500 verschillende sleutels en moderne sleutelmachine's kunnen wij als één van de weinige sleutelmakers bijna iedere sleutel maken.

Geen beter adres dan Versluis!

Terwijl je wacht, maken wij volgende soorten sleutels:

  • standaard sleutels voor klassieke sloten
  • cilindersleutels
  • fietssleutels
  • veiligheidssleutels en certificaatsleutels (op vertoon van eigendomscertificaat)
  • brievenbussleutels
  • reserve autosleutels
Image
EEN PERFECTE KOPIE
Jarenlange ervaring en moderne computergestuurde sleutelmachines zorgen voor een perfecte afwerking.
SNEL GEHOLPEN
Je kan doorgaans meteen geholpen worden, dankzij onze enorme voorraad sleutelmodellen. Alleen sommige certificaatsleutels moeten soms besteld worden bij de fabrikant.
DEGELIJK ADVIES
In onze winkel / showroom vind je bekwame vakmannen die je met raad en daad kunnen bijstaan als het over sleutels en sloten gaat.
GOED BEREIKBAAR
Onze winkel is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid binnen een straal van 250 meter.
Image

Sleutel kwijt of gestolen?

Ga dan meteen voor veiligheidscilinders met veiligheidssleutels

Als iemand je sleutel gevonden – of erger, gestolen – heeft, is je woning niet meer veilig. De cilinders (de sloten) moeten dan vervangen worden. Misschien is dat net het uitgelezen moment om je woning “inbraakveilig” te maken. Met alle comfort er bovenop: bv. 1 sleutel voor alle deuren.
Je kan zelfs nog een stapje verder gaan en de toegang tot je woning elektronisch laten maken. Dan heb je geen sleutels meer nodig. Een App op je smartphone, een badge of zelfs je bankkaart kunnen dan je sleutel vervangen.
Hou je het toch liever bij traditionele sleutel, dan kan je kiezen voor een veiligheidscilinder met certificaatsleutels.

"Wat klanten over ons zeggen"

Kunnen ze niet is geen optie bij Versluis Sleutelservice, lukt het niet dan gaat het waarschijnlijk bij geen enkele sleutelmaker lukken.